perjantai 19. maaliskuuta 2010

Ekat juoksut vai äksyjä yksilöitä?

Jaahas, saa nyt sitten nähdä tuleeko sittenkään lähdettyä sinne sunnuntain Match Show'n edes turistiksi. Pari koiraa on tänään kunnolla rähähtäny Saiva-raukalle. Omistajien mukaan eivät yleensä kyllä rähise, ja heidän ilmeensä kyllä antoi ymmärtää samoin. Olivat hyvin hämmästyneitä. Toinen sitten kysyi onko likalle juoksu tulossa, että voisi siitä johtua oman narttunsa rähähtely. Veilankin epävarmuus yhteislenkillä voisi tästä johtua?

Että jos juoksut nyt on sitten tulossa, niin ei viitsi lähteä uroksia (ja ilmeisesti myös narttuja) kiusaamaan mätsäriin. Eikä kyllä kannata edes yrittää, jos juoksut tiputtaa korvat niin kuin Nitalta aikoinaan. Yritän kurkkia "paikkoja", kunhan Saiva tuosta taas heräytyy, mutta saa nyt sitten nähdä ottaako sieltä karvan seasta mitään tolkkua. Jos juoksut nyt edes on alkamassa. Noh, katsotaan.

Toinen rähähtäneistä koirista muuten sai revittyä likkapienen korvaa. Onneksi tuli kuitenkin vain pintanaarmuja, mutta kylläpä säikähdin kun huomasin, että korva on veressä. Kummatkin koirat siis täysin arvaamatta räyhähtivät, vaikka ensin nätisti haistelivat. Tuli niin surkea tunne itselle, kun en osannut ennakoida ja Saiva sai sen takia pöllytystä.

Ei kommentteja: