sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Uusi kaveri

Käytiin tänään tapaamassa yhdeksän viikkoista corgi-poikaa Tatua. Myös Myssla omistajineen oli mukana ja poikaparka saikin aika höykytystä, innoissaanhan tuo näytästi kylläkin olevan. Saiva kun on nyt keksinyt tuon nylkyttämisen, niin pari kertaa piti kokeilla pikkuiselle ja piti käydä tönimässä pois. Myös nuo ääniefektit kun on tullu mukaan tuohon leikkiin, vaikkei vihainen olekaan, niin se ainakin itteäni tympäisi, mutta eihän tuo pieni suloisuus näyttänyt siitä hermostuvan. Välillä Saiva otti liian rajusti jolloin joko minä tai Myssla sitä komensi. Pentu kun on itsekin, niin ei vielä osaa niin hyvin pienempiään varoa. Mutta jos Tatun omistajat eivät Saivasta traumoja saaneet niin toistekin käydään.

Huomenna käydään mettälenkillä Mysslan kanssa ja tiistaina lähden Mysslan omistajan kanssa käymään Haaparannassa. Koiruudet menevät hoitoon ja saavat siis reuhata toistensa kimpussa taas monta tuntia. Sitten keskiviikko otetaankin rauhallisesti ja torstai-iltana tai perjantaiaamuna lähdetään reissuun. Vanhempieni luokse ja sieltä mummolaan. Rankka viikko meidän tytölle tulossa.

Niin ja russelityttöönkin törmättiin piiiitkästä aikaa. Sillä oli ollut eka juoksu ja oli muuttunut vähän neidiksi, mutta alentui kuitenkin leikkimään.

1 kommentti:

Rumba kirjoitti...

Mysslallakin rankka viikko, kun ei saa keskiviikkonakaan levätä. Mutta voisin kuvitella, että automatka Kemistä sujuu rauhallisesti päivän jälkeen!

Ja Tatun mamma käski tulla toisteki :D