keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Saiva 5kk

Oikeastihan Saiva on jo vähän päälle 5kk, mutta ei tuo taida parin päivän heitto ketään haitata. Eli pari kuvaa likasta ja strategiset mitat.

Aika surkea seisotuskuva (vrt. Saiva 3kk) ja vähän vääristääkin pään ja kropan mittasuhteita, mutta pakko oli tämä valita, kun tuosta näkyy noin mallikkaasti kirsun alapuolelle ilmestyneet -ainakin meidän mielestä hassut- viikset.

Säkä on n. 40cm, mutta painoa ei ole tullut lisää. Eli edelleen sama kymmenisen kiloa. Ei kyllä omiin käsiin tunnu liian laihalta, vaikka sirohan Saiva kyllä on.

Saiva vielä tarkkaavaisena katselee nakkia. Niin ja hyviä vinkkejä siihen, miten kaverin saisi seisomaan häntä terhakkaana ja muutenkin vähemmän laiskan näköisenä, otetaan vastaan!

4 kommenttia:

leila kirjoitti...

Mitään hyviä vihjeitä ei oo antaa, mutta oon yrittänyt itse seisotuskuvia ottaessa saada Lumeksen reippaannäköiseksi (ja katsomaan eteenpäin) laittamalla sen eteen jotain namia tai kivan lelun, mutta siitä huolimatta sillä laskee häntä alas heti, kun pitää seisahtua. Paremmin onnistuu niin, että toinen kuvaa, jolloin saa itse (äänellä, eleillä) innostuttaa seisovaa koiraa sopivasti. Joillain koirilla vaan on tapana laskea häntä alas liikkeen seisahduttua ja siihen on vaikea vaikuttaa, sallittuahan se on näyttelyissäkin. Siellä match show:ssa, kun Lumeksen kanssa kävin, Lumes piti hännän selällä seisotuksessakin, oli luonnollisesti koirapaljoudesta enemmän innoissaan kuin jostain namista kotona sisällä.

wind-up toy kirjoitti...

Voisipa kokeilla tuota, että herralle lykkään ensi kerralla kameran kun itse innostan koiraa. Se on noille miespuolisille välillä niin hankalaa puhua koiraa :)

leila kirjoitti...

Niin tuossako oli toinen Saivaa "esittämässä"? Katoin, että oot itekses kuvannut, kun Saiva katsookin kameraan päin. Ei meilläkään tosin mies saisi koiria hyvin seisomaan, kyllä siinä pitää itse olla asialla. :)

wind-up toy kirjoitti...

Juu, herra siinä muka namuja piteli, vaan juuri tässä kohtaa taisin avata suuni, niin heti piti tyttelin katsoa, että mitä höpisen ;)