keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tuhotyö numero 3

Hilpa tuhosi pikkupentuna kaksi johtoa ja nyt on kulunut pitkä aika ilman, että on tarvinnut mitään kiellettyä pureskella. Tänään tulin kaupasta ja vastassa oli tuhottu posti. Mulla oli jäänyt väliovi raolleen, joten postikustin tuomiset olivat joutuneet parempiin suihin. Joskus lattialla lojuu muutama mainos, joita en heti saa laitettua paperinkeräyskassiin, mutta ne eivät ole herättäneet mitään mielenkiintoa, joten oli jokseenkin yllättävää, että nyt posti sai kyytiä. Kenties jokin juoksuihin liittyvä viiraus?


Vahinko ei ollut suuri, mutta kun huomasin että ilmaisjakelulehden lisäksi myös synttärikortti oli silputtu niin hieman nousi v-käyrä. Silpun seasta kun löytyi 50e seteli. Onneksi yli puolet on jäljellä, käsittääkseni pankista antavat uuden.


Voihan Hilippa. Tässähän pitää alkaa tarkaksi, olisinkohan kaukaa viisas ja palauttaisin kompostikehikot sisustukseen johtojen ympärille. Muuten yksinolot menevät käsittääkseni hyvin. Ainakaan naapurit eivät ole valittaneet, eikä tosiaan tuhotöitä ole tätä ennen ollut. Yksin jäädessään likat saavat puruluut, sen enempää syötävää en uskalla esim. kongeihin jättää, koska Hilpa on niin porsas, että se syö Saivankin edestä. Saiva-raukka kun ehtii syödä pienen puruluun siinä ajassa, missä Hilpa söisi vastaavia ainakin kolme.

2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

Hupsista! Tekevälle sattuu... Vaikka ehkä kuitenkin mielummin pari revittyä kirjettä rahoineenkin kuin asunnon tai huonekalujen omaehtoinen tuunaus.

wind-up toy kirjoitti...

Hupsista juu, mutta tosiaan mieluummin näin kuin huonekalujen tai esim. asunnon seinien tuunaus. :)