maanantai 9. joulukuuta 2013

Pisan polut

Sunnuntairetkeä taas! Tällä kertaa oltiin puolestaan täällä Savon seudulla ja suunnattiin kohti Pisan luonnonsuojelualuetta Juankoskella. Kirkas taivas, pikku pakkanen, eikä liikaa lunta. joten polulla pystyi kulkemaan ilman lumikenkiä. Harmillisesti päivä on tähän aikaan vuodesta kovin lyhyt, joten ei ehditty käydä kuin kääntymässä Täyssinän rauhan rajakivellä ennen kuin piti kääntyä takaisin autolle, mutta mukavaa oli silti. Ohuehkon lumivaipan altakin saattoi kuvitella, että seutu on varsin kaunista kesällä, joten tuonne suuntaamme vielä uudestaankin. Kesäksi alueelle oli suunnitteilla "remonttia", eli ilmeisesti pitkospuiden ja vuodelta -89 olevien opastaulujen uusimista. Opastaulut kyllä harmittaa jos ne uusitaan, alkuperäiset konekirjoitustaulut oli aika nostalgiset!

Tulipesä 1600-1700 -luvulta

Mmmitä, oliko jotain asiaa?



Luntaluntaluntalunta




Näköalapaikalta avautui silmien eteen varsin mukavat maisemat. Harmillisesti Hilippa oli varsin adhd-tuulella, joten yhteiskuvaa en saanut yrityksistä huolimatta.



Pumpulia



Saiva vahtii retkiseuralaisen liikkeitä

Tä, mitäkä tä

Akka, anna keppi


Kiivettiin rajakivelle, mutta kun ei muistettu kuvista, että missä kohti kaiverrukset ovat, niin putsattiin lumista kiveä aivan väärästä kohdasta ennen kuin luovutettiin. Kesällä sitten.



Ei kommentteja: