perjantai 23. tammikuuta 2015

Kilpavarustelua

Eli mitä sitä on tullu koirille hankittua viime aikoina. Noh, jokin aika sitten ostamieni Rukan pantojen kaveriksi päätin ostaa hihnat. Valjaita käytän pitemmillä lenkeillä ja pantoja lyhemmillä, ja hihnojen vaihtaminen valjaista pantaan ja toisin päin on yllättävän rasittavaa puuhaa. Kaupasta käteen tarttui lopulta ihan Best-Friendin heijastimelliset hihnat, Saivalle punainen ja Hilpalle pinkki. En oo vieläkään varma oliko Hilpan pinkkiintyminen hyvä idea vai ei. Aiemmin oon vierastanu pinkkiä niin paljon, että pyörittelin silmiäni jos äitinikin osti chihuille jotain pinkkiä. Ehkä ikä pehmittää?


Myös uusi kädet vapauttava vyö tarttui eräällä ostosreissulla matkaan. Entinen ei kestänyt edes Saivalta kovempaa nykäisyä, joten kokeillaas miten tän kanssa käy. Varsinaiseen testiajoon ei oo vielä päässyt, mukavalta se tuntuu vyötäisillä sentään. Kuvassa näkyvä hihna tuli mukana, pitempi pätkä siitä on joustoa ja lyhyt pätkä ei.


Hilpalle ostin myös valjaat, pitkällisen harkinnan ja mittailujen jälkeen päädyin tilaamaan Manmatin Soft-valjaat netistä. Kaikenlaista tuli harkittua, mutta nämä nyt vaikuttaisi oikein passelilta pikkulikalle. Pitää ottaa kuva joskus, kun ovat päälläkin.


Tänään kävin hankkimassa fyssarin suosituksesta Jyskistä ilmapatjan, ns. köyhän miehen dobon. 20 e maksoi patja + pumppu, joten ei paha. Päälle nakkasin käytöstä poistetun päiväpeiton, onneksi olin säästänyt sen mustetahroista huolimatta, nyt tuli käyttöä. Tässä tytöt vähän mallailee, kuviin sattui myös likkojen hieman kärsineet joululahjat.





Ei kommentteja: