keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Vuoden eka mökkiyöpyminen

Viime viikonloppuna korkattiin Saivan kanssa kunnolla mökkikausi, kun lämmitettiin kylpytynnyri ja yövyttiin möksällä. Säät suosivat ja lenkit ajoitettiinkin aamuun ja iltaan, päivä pyhitettiin löhöilylle (mitä nyt allekirjoittanut nakkeli kiviä pois rannasta ynnä muuta pientä askaretta.



Vähän käpyleikkejä.

Taukojumppaa!

Ja varhaiskesän nuuskuttelua.

Äläpäs tule häiritsemään..



Haukan kiljahtelu herätti meikäläisessä uinuvan lintubongarin ja lähdin ääntä kohti. Harmittavasti haukka istui tiheässä kuusessa enkä saanut siitä kuvaa. Sen sijaan jostain muualta lehahti käki, joka tarttui kameraan ja erehdyin suunnattomilla linnuntunnistuskyvyilläni luulemaan sitä haukaksi. Eh..

Pikkukoirat olivat tulleet perässäni ja Saiva seurasi tarkkana, että lähetäänkö me liian kauas.


Masu täynnä on hyvä kölliä.


Illalla lähdin niemenkärkeen harjoittelemaan auringonlaskun kuvaamista.


Havahduin tunteeseen, että joku tarkkailee minua.. Uskollinen seuralainen.

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Ihania kevätkuvia luonnosta ja koiruleista! Kaunis tuo toiseksi alimmainen rantakuva - sitä katsoessa haluaisi heti lähteä rantaan tuntemaan meren/vesistön tuoksut ja äänet.
Kivaa kun mökkikausi alkaa! (paitsi että vähän jänskättää miten meidän pimatsu pysyy pihamaalla, kun en tahtoisi sitä narun päässä pitää)

wind-up toy kirjoitti...

Meri on täältä kaukana, mutta järviä on sitäkin enemmän. Järvet onkin aina ollu lähempänä sydäntä kuin meri, johtuen varmasti pitkälti asuinpaikasta. :) Mökkeily on kyllä mukavaa!