torstai 24. toukokuuta 2012

Rally-toko

Käytiin eilen vielä hiekkamonttulenkin jälkeen rally-tokotreeneissä. Eli toisin sanoen toiset teki hommia radoilla ja me katottiin Saivan kanssa vierestä ja otettiin mallia. Vähän kokeiltiin uusia juttuja, mutta emäntä oli vähän väsy, joten aika lyhyen kaavan mukaan mentiin.

Muutama kuvatus treenikavereista, kun sattui kamera olemaan mukana. Niuniu tuttuna tyyppinä paikalla, lisäksi pari muutakin lappalaista (joista toinen pentupentunen!) ja neljä muunrotuista (joista ei kaikista kuvia).


Niuniun ja emäntänsä hellä hetki.






Huomenna olisi ollut vielä treenit päiväsaikaan, mutta pitää vielä pakata huomenna ja asioillakin joutuu käymään ennen lähtöä.

Illalla suunnataan nimittäin kohti Kainuun korpea. Remonttihommia ainakin tiedossa sekä tietysti mökkeilyä! Jatkan oman kuntoni kohottamista todennäköisesti Nitan kanssa eli laika pääsee juoksulenkille mukaan. Saivan otan varmaan myös välillä völjyyn, mutta en joka kerta sen polvien takia. Juhannuksen jälkeen olisi alustavasti tarkoitus palata Ouluun, riippuu tosin milloin herra suvaitsee meidät hakea. Blogi viettänee siis hiljaiseloa seuraavat 4 viikkoa, jotain pientä sanallista päivitystä saatan kirjoitella.

Ei kommentteja: