sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Toukokuinen reissu Kajaaniin

9.-13.5. oli taas aika Kajaanin reissun. Allekirjoittanut siis opiskeli ja Saiva vietti leppoisia päiviä Mysslan ja Klepan kanssa. Päivät todellakin oli yllättävän leppoisia, tyypit nukkuivat todella paljon kaikkiin edellisiin vierailukertoihin verrattuna.


Saiva aloitti mukavasti tärppipäivätkin tiistaina, mikä varsinkin Mysslassa kirvoitti lisääntymishaluja. Tyttörakkautta oli ilmassa melkoinen määrä.. Erityisesti illalla, kun emännät olivat jo punkan pohjalla odottelemassa unta, niin tyttäret rakkaat intoutuivat huseltamaan. Miellyttävää.

Siinäpä ne päivät sitten vierähtikin. Koirapuistoonkaan ei päästy juoksujen takia, puhumattakaan että olisi päästy tapaamaan muita kainuulaisia koirakavereita.


Myssla ja Kleppa

Kleppa tiiraa
Heippa taas ensikertaan!
Älä koskaan yritä ottaa nenäkuvaa koirasta, joka ei nuku
Saivalla alkaa olla nyt sitten juoksut pikkuhiljaa loppumaan päin. Kunhan tuo merkkailu ja poikakoirien pissojen haistelu tuosta laantuu, niin päästään vihdoin ja viimein aloittamaan tämän vuoden jälkikausi!
Tiedossa on myös suhteellisen suuri muutos pikkukoiran elämään, mutta siitä lisää ensi viikolla, kun asiat lopullisesti varmistuvat.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Onpas hauskan näköisiä koiria :)
Meillä oli vihdoin viimein nyt ekat juoksut ja toikin kyllä varsinkin aluksi nukkui ihan tosi paljon. Nyt se on sentään taas iltaisin jo hereillä :D jäljestykseen taas ei juoksut vaikuttaneet tai siis harjoiteltiin ihan normaalisti.

wind-up toy kirjoitti...

Myssla ja Kleppa ovat islanninlammaskoiria. :) Varsinkin Myssla (punainen) on miun mielestä oikein nätti koira.
On se kumma, kun juoksut saavat tuollaiset virtapiirit nukkumaan. :D Jäljestys meillä ei onnistu juoksuisena, kaikki muut hajut kiinnostaa liikaa eikä jaksa keskittyä. Mutta kohta päästään jäljelle!