perjantai 6. toukokuuta 2011

Iisakki

Meille muutti pääsiäisen jälkeen tällainen pieni otus evakkoon oman perheensä muuttopuuhia. Kyseessä on siis Muston ja Sallin lauman hamsteri, Iisakki. Kuten Muston ja Sallin blogista voi lukea, majailee heidän laumansa väliaikaisesti anoppilassa, joten Iisakki muutti meille stressiä pakoon. Iisakki häkkeineen asustaa saunamme lauteilla, rauhallisimmassa paikassa. Kesäkuun alussa pikkuinen pääsee taas oman laumansa pariin. Ei se tosin näytä suuremmin ikävöivän tuttuja nurkkia, tosin mikäpä minä olen tulkitsemaan hamsterin tunnetiloja.

Saivaa tietysti kovasti kiinnostaisi mokoma pieni eläin. Iisakki pääsee joka ilta juoksemaan kylpyhuoneeseen vapaana ja kolistelee menemään, mikä saa Saivan kuulostelemaan kovin tarkasti. S on päässyt haistelemaan Iisakkia häkin läpi ja kun hetkeksi katseeni herpaantui, niin likka nuoli hamsteriraukkaa! Mysteeriksi on tosin jäänyt, että haluaisiko Saikkuli maistella Iisakkia vai vain leikkiä - jälkimmäinenkin vaihtoehto voisi tosin olla kohtalokas. Emme ota siitä selvää, vaan Iisakki juoksennelkoon turvallisesti kylppärissä.

Lisäsin Ristijärven näyttelystä uuden kuvan, klik.

4 kommenttia:

quu kirjoitti...

Söpö pieni lisä teidän laumaan. :)

Iisakki jääköön epätietoisuuteen Saivan todellisista motiiveista..

leila kirjoitti...

On teillä söpö komistus nyt hetkisen aikaa! Itse oon jo vuosia haaveillut pitkäkarvaisesta syyrialaisesta, mutta ei ole vieläkään tilaa sellaiselle, kun noita okahiiriä on monta terraariollista.

Emma kirjoitti...

Iisis on kaiketi kotiutunut teille hyvin. Toivottavasti se on osannut olla kiltisti... :D
Pitäs tulla joku päivä katsomaan sitä ja vois käydä siinä samalla kaupunkilenkilläkin. :)

wind-up toy kirjoitti...

quu ja leila: Eikös vain. :) Iisakki on melkoinen persoona, mutta ei meillekään mahtuisi vakituisesti tällaista asumaan. Jos mahtuisi niin Musto ja Salli eivät varmaan saisi pientä laumanjäsentään enää takaisin. ;)

Emma: Hyvin on kotiutunut, tosin enhän minä tiedä miten kovasti pikkuinen syvällä sisimmässään teitä kaipaa. :) Kylpyhuone tuntuu olevan liian hyvin tutkittu.. Tervetuloa katsomaan ja lenkkeilemään heti kun kotiudumme Kajaanista!