keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Pentukerhoilua

Tultiin juurikin Akuutin pentukerhosta ja olihan se jännä paikka! Paikka oli jaettu kahtia portilla, ja pennut saivat siellä sitten kirmailla ja painia sydämensä kyllyydestä. Oltiin isojen puolella Saivan kanssa, mutta loppuajasta sitten pienten puolella kun tämä kaveri päätti, että siellä on hauskempaa ja yritti survoutua sinne, kunnes eläinlääkäri päästi sen portista läpi. Siellä oli kiva villakoirakaveri ym. Isojen puolella Saiva olisi halunnut leikkiä, mutta kaverit olivat niin raisuja, että tytteliä alkoi pelottaa. Kovasti pyrkikin jalkoihin, eikä aluksi oikein lähtenyt mihinkään. Sitten hieman kuljeskeli, mutta palasi aina meidän luokse turvaan. Rauhallisesti ottava ja hieman arkakin sakemanni olisi ollut mukava, mutta se ei sitten oikein meidän koiruudelle lämmennyt.

Yllättävän vähän siellä siis sitten loppujen lopuksi riekuttiin, joten mahdollisesti vielä iltaleikitys odottaa kunhan tuosta herää. Tällä kun on tapana saada riehumiskohtaus iltaettoneitten jälkeen. Hyvä purkamistapa tähän on käydä kaivamassa monttuja työmiesten hiekkakasoihin ja juosta pallon perässä pihalla.

Mutta siitä pentukerhosta. Aiheenahan tällä kertaa oli ruokinta ja kynsienleikkuu, joista taidan lähinnä lukea papereista, jotka saatiin. Meni nimittäin ymmärrettävästi hiukkasen ohi mitä eläinlääkäri kertoili. Kynsienleikkuuseen kyselin vinkkiä (Saiva kun omistaa mustat kynnet, joita en tätä ennen ole leikellytkään), mutta saa nyt nähdä miten se ensi kerralla sujuu; oliko siitä mitään iloa. Kerran ollaan varsinaisesti leikattu tuolta kynsiä, silloin ihan alussa kun Saiva meille tuli. Mutta sain kehuja, että hyvin on leikattu, heh. Saikkuli kun niin pitää tuosta kaivamisesta, niin eipä ole ollut mitä leikata. Kuivaharjoittelulla siis jatketaan.

Ei kommentteja: