tiistai 1. maaliskuuta 2016

Tytöt tahtoo pitää hauskaa

Varsinkin Hilpa, joka on aina tässä vaiheessa juoksukiertoaan (juoksuihin n. 2 kk) duracellina ja tättähääränä. Houkuteltiin siis poropaimennusreissulla ja siskotreffeillä valmiiksi väsytetty Oilin tytär Hilda metsälenkille seuraksi eräs sunnuntai. Sannalla oli kamerakin mukana, kerrankin kun oltiin päiväsaikaan liikenteessä! Sannan kanssa pyritään käymään viikoittain yhdessä lenkillä, mutta se tarkoittaa pääsääntöisesti arkipäiville sijoittuvia iltalenkkejä, joten eipä meistä kumpikaan viitsi pimeässä metsässä kanniskella kameraa mukana. Mutta tässäpä näitä, Sannan ottamia kuvatuksia Saivasta, Hilpasta ja Hildasta.

Saiva pinkoo!

Hilda ja Hilpa.



 Saiva osaa myös huutaa!

 Näyttää hurjalta, mutta leikkiä vain. Likoilla on oma raisu tyylinsä, kun keskenään leikkivät.

 Mutiaiset saapuvat ojanpohjalta.



Sai ja Hip nylkyttelevät kyllä toisiaan, mutta nyt ulkopuolinenkin sai osansa, mitäs oli juoksussa.






Saikkonen ja tuhannet ilmeet.

Ehkä söpöin nassu.

3 kommenttia:

maija-liisa kirjoitti...

Tsihhih, voi näitä ilmeitä :D Onko muuten Saivan suhtautuminen Hilpaan muuttunut mitenkään sen oman sterkkauksen jälkeen, kun Hilpalla on juoksut?

wind-up toy kirjoitti...

Ei oo muuttunu mitenkään. Hilpa oli tietty kovin nuori, kun Saiva jo sterkattiin, en tiedä olisiko asia toisin jos se ois eläny vanhemmaksi (lue: ollut useammat juoksut). Ehkä, ehkä ei. Kun Hilpalla on juoksut niin Saiva nylkyttelee sitä tärppipäivinä, oma tärppimittarini. :D Muuten ei oo mitään "ihmeellisyyksiä" tyttöjen välisissä suhteissa juoksujen aikaan, mitä nyt Hilpa joskus kärttyilee kun Saikkonen ei välitä siitä. :D

wind-up toy kirjoitti...

Äh, siis kärttyilee, MUTTA Saikkonen ei välitä siitä. :P