perjantai 22. elokuuta 2014

S. Aikkonen viisi vee!

Maailman parhain ja rakkain pieni musta koiraeläin saavutti tänään jo viiden vuoden merkkipaalun! Suuremmin ei mitään juhlistettu ja muuttorumba alkaa painaa päälle, mutta päätin varastaa pienen hetken synttäripostauksen tekemiseen. Saiva sai toki asianmukaisesti kakun (Hilpa sai oman annoksensa jauhelihasta ja kermaviilistä, elkää peljätkö että olisin sen lyönyt laimin).


Ai miten niin mulla on pimeä keittiö.. Ja kakku näyttää S-kirjaimelta eikä vitoselta, mutta toisaalta Ässäkin sopii teemaan. Mitään synttärilahjaakaan en tullut hankkineeksi, mutta viime viikolla likat saivat uudet aktivointilelut, joten eikös se aja saman asian? Minusta ainakin. Starmarkit, punaisen ja oranssin, kokoa M. Tällaiset.


Oikein pehmeää kumia, mikä mukavasti kerää karvanlähtöisen Hilpukan haituvia itseensä, kuten kuvasta näkyy. Sisälle saa nameja tai vaikka sullottua jauhelihaa/maksalaatikkoa, tosin se on hieman sotkuista, kun joutuu kädellä pitämään läppää auki ja toisella kädellä sullomaan evästä sisään. Ja näissä oli semmoiset "tulpatkin" täyttöaukon päälle, jotka kulkevat nimellä "everlasting treat". Joo, en tiiä millaisia koirat on muualla maailmassa, mutta ainakin meikäläisen lappalaisilla "everlasting" tulppien tuhoamiseen meni 20 min.. Että näin. Maksoikohan uudet herkut noin vitosen paketti (2 kpl herkkuja), joten ei taida olla hintansa väärti. Hyvin nämä ovat onneksi muuten ajaneet asemansa puuhailuleluina kongien rinnalla.

Niin ja joo, saahan Saikkunen tavallaan synttärilahjankin, nimittäin huomenna käyn sen kanssa ihmettelemässä lammaspaimennuksen ihmeellistä maailmaa. Sunnuntaina on sitten juniorin vuoro. Mukava irrottautuminen stressin keskeltä!

Ei kommentteja: