tiistai 26. marraskuuta 2013

Kemiä ja Hilpa 7kk

Hilipaloopalai täytti sunnuntaina jo 7 kuukautta. Aika menee ihan kamalan nopeasti. Perjantaina se myös aloitti juoksut, emänsä tavoin jo näin varhain. Itsehän olisin mieluusti odottanut lähemmäs vuoden ikää, mutta minulta ei kysytty mielipidettä. Mittasin tuossa juuri äskettäin pikkulikan, joka ei enää olekaan niin pieni. Silmämääräisestihän oon jo todennut, että Saivan kokoluokkaa se on, mutta karvatilanne tytöillä on varsin erilaiset, joten mittasin kynällä jälki seinään-periaatteella ja sinne 43cm hujakoille asettui Hilpankin säkä. Pienet tytöt miulla. Vaa'alla pitäisi käydä läheisellä eläinlääkäriasemalla, kun vaan huvittaisi luopua pururadoista ja metsäpoluista ja suunnata lenkille pyöräteille.

Vietimme pidennetyn viikonlopun Kemissä kepon luona ja piipahdimme myös Rovaniemellä Juhannuskalliolla.




Sunnuntaina oli tiedossa paluumatka Kuopioon, mutta haikeista fiiliksistä huolimatta (tai ehkä juuri sen takia) aurinko loimotteli heti aamusta kirkkaalta taivaalta. Aamulenkki Kemijoen varrella kuvia räpsien oli parhautta.







Ps. Kuvat löytyvät nykyään Photobucketin sijaan Flickr:stä. Vanhoja kuvia en jaksa siirtää uuden palvelun puolelle, retkikuvia lukuunottamatta, joten niistä kiinnostuneet voivat suunnata edelleen kuvaämpärin puolelle.

Ei kommentteja: