perjantai 9. elokuuta 2013

Kirkolla

Pari edellistä viikkoa on mennyt pitkälti mökkeillessä, joten totaalisen metsittymisen vastaiskuksi piipahdettiin eilen illalla Hipsuttimen kanssa kaksistaan kirkolla elikkä siis kylillä. Ihan keskustan ytimeen ei ollakaan aiemmin menty, reunamilla ollaan kierrelty, joten kaikenlaista jännää nähtävää ja kuultavaa olikin, kun sattui vielä yllättävän vilkas torstai-ilta olemaan. Saivahan on äärimmäisen helppo kaveri, jonka kanssa voi kulkea ihan missä vain ilman murheita. Hilpasta toivoisin samanlaista ja ainakin alku näyttää hyvältä. Vähän piti välillä mietiskellä, että mitäs täällä tapahtuu, mutta häntä oli kokoajan terhakkaasti selällä.

Juomatauko
Mihin me ollaan menossa?
Torin kulmille pysähdyttiin istuskelemaan ja katselemaan maailman menoa.



Torstai-illan huumaa?

Muura-muurahainen...

Tättähäärä 15 vk (painoa 7kg)


Välillä edettiin ja sitten taas pysähdyttiin ihmettelemään, kun joka suunnassa on jotain nähtävää.



Mutta sitten alkoi jo emännällä ottaa aivoon popittavat autot, joten paluumatkalle lähdettiin rantaraitin kautta. Sielläkin oli tarpeeksi elämää juoppojen, juoppojen kanssa juttelevien poliisien ja uivien ihmisten muodossa.



Tämmöinen outo kaveri ei aiheuttanut ollenkaan kummastusta, mutta kaatuneelle tolpalle sen sijaan piti pöhistä. Here we come mörköikä!


Tervansoutajapatsas ja pieni tervansoutaja

Ei kommentteja: