keskiviikko 17. elokuuta 2011

Lonkka- ja kyynärlausunto

Tänään tulla tupsahti Saivan lonkka- ja kyynärlausunnot. Eläinlääkärihän varoitteli, ettei lonkat ole priimaa eikä välttämättä toinen kyynärkään. Verratessani Saivan lonkkakuvia sen sisarusten kuviin ehdin jo toivoa, että lonkat olisivat B, mutta ne nyt ovat sitten C/C. Huippujuttu kuitenkin on, että eläinlääkärin mukaan ei lonkissa tosiaan muuta vikaa ole, kuin että reisiluiden päät ei aivan täydellisesti maljoihin istu. Kyynärtuloksista olen erittäin hyvilläni, 0/0!

Röntgenkuviahan voi halutessaan vilkaista erillisestä postauksesta. Sieltä näkyy siis myös tuo pienen pieni muutos toisessa kyynärässä, jota niin kovasti jännitin. Kiva kun siitäkin tuli nolla.

Silmät, polvet ja sydän tarkataankin parin viikon päästä. Jännitystä siis piisaa.

3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Hyvä, ettei mitään pahempaa. Ihmetyttää silti nuo lausunnot, sillä Saivan kuvat näyttivät paljon paremmilta kuin meidän Seitan, kun eläinlääkäri niitä esitteli, mutta minä en olekaan asiantuntija.

wind-up toy kirjoitti...

Jännä juttu kyllä, mutta tutkimattomia ovat kennelliiton tiet. ;)

leila kirjoitti...

Nollan kyynärät hienot ja onneksi lonkatkin ihan kelvolliset. :) Kennelliittoonhan lausujalle muuten voi sitten soittaa/laittaa sähköpostia, jos haluaa tarkennusta/varmistuksen eläinlääkärin sanoman lisäksi, että miksi tulos oli mikä oli.

Sydän kuunnellaan Lumekseltakin virallisesti seuraavan ell käynnin yhteydessä, toivottavasti sitä tosin ei tule aikaisemmin kuin keväälle aiottu silmätarkki tai kesän rokotukset.