maanantai 26. heinäkuuta 2010

Saiva 11 kk

Meidän naperolla tuli viime torstaina ikämittariin täyteen jo 11 kuukautta! Elokuussa se on jo vuosikas, mihin se aika hävisi? Kasvua varmaankaan ei ole tapahtunut suuntaan tahi toiseen, mutta Saiva sai lahjaksi uuden pedin.

Äiteen varastoista löytyi vanha yhden hengen sängyn petauspatja, joka on aikoinaan palvellut allekirjoittanutta. Roskistuomio uhkasi risaista petaria, joten petari pediksi -pelastustoimenpide oli paikallaan. Äitee osti kankaankin, joten täysin ilmainen peti omalle kukkarolle. Petarin taitoin kolmeen osaan, kankaan ompelu, petari sisään ja käsinommellen viimeinen sivu kiinni. Tein myös neljä pistoa läpi pedin, jotta sisukset pysyy paikoillaan, muuten viimeistään kopistellessa petari lähtisi liikkeelle.

Petari oli tähän tarkoitukseen oikein sopiva: Saiva kun ei välitä paksuista alustoista. Koenukkuminen on tehty, saa nähdä kelpaako pidemmällä aikavälillä.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Saiva on lähes samanikäinen kuin meidän Tahvo! Tahvolle tuli tuossa 18.7 se 11 kuukautta täyteen - eli elokuussa tulee vuosi. Mihin se aika menee?!

wind-up toy kirjoitti...

Samanikäiset turjakkeet siis meillä. :) Erittäin hyvä kysymys, vastahan likka oli pienenpieni karhunpentu!