lauantai 29. joulukuuta 2018

Joulumme

Joulumme oli vallan herttainen. Aiemmista vuosista poiketen päätimme vuokrata pyhäpäiviksi mökin mahdollisimman rauhalliselta paikalta, kuitenkaan joutumatta ajamaan ihan hirvittäviä matkoja. Päädyimme Rokualle, kansallispuiston tuntumaan. Mökkimme vieressä oli toinen mökki, jossa oli rauhalliset majoittujat, muuten saimme olla ihan keskenämme: minä, J ja koirat. Niin ja muutama hiiri välikatossa. Hieman erilainen joulu siis, kun ei vietettykään sitä perheidemme parissa, mutta varsin tervetullut rauhoittuminen oli tähän vuoden loppuun.

Muutamia kuvia otin ulkoiluilta. Varsin hämärää oli, kuten usein joulukuussa, mutta annoin hämärän fiiliksen jäädä kuviin. Oma tunnelmansa siinäkin, vaikka tiettyjä haasteista valon puute kuvaamiseen aiheuttaa tietenkin.

No nämä kaksi kuvaa sisältä. Mökissä oli hillittömän iso varaavaksi tarkoitettu uuni/takka, mutta alkoi lämmetä kunnolla vasta lähtöpäivänä eli kolmen päivän lämmittelyjen jälkeen. Tunnelmaa kyllä oli. Sitten ulkoilua, kuvat aatolta, joulupäivänä nakkeli lunta vaakatasossa, niin kameran jätin mökkiin.Leppoisaa vuoden vaihtumista blogin lukijoille - ja kaikkea hyvää vuodelle 2019!

Ei kommentteja: