maanantai 5. maaliskuuta 2018

Mammalomalaisen paluu ja Vertti & Ruska

Sain Hilpa-maman kotiin 25.2., kun pennut lähtivät omiin koteihinsa. Kirjoittelen penskoista lisää myöhemmin, kun päivitykset niistäkin on nyt jäänyt kiireiltä tekemättä.

Olihan tuo mama jollain tapaa tyytyväinenkin, kun kutsuin sen luokseni Sannan luota lähtiessä. Taisi jo riittää pentujen kaitsenta, vaikka H urakasta varsin mainioin arvosanain selvisi! Ja sen kummemmitta selkkauksitta solahti takaisin kotilaumaan. Suurin vaiva oli ensimmäisen illan ja yön valtavat kakkamäärät! Yölläkin herätti kakkahätään, eikä ollut edes ripuli. Kyllähän Hilpa putsasi pentujen kakkoja kohtuuttoman tunnollisesti ihan viimeiseen päivään asti, joten liekö ollut joku elimistön tyhjennys hällä sitten. Suhteellisen hassun näköinen olento Hipsu on, kun on niin uutterasti vauvojaan hoitanut ja syöttänyt ja sitä myötä kutistunut, maitokin hävisi takatisseistä vasta nyt kuluneen viikonlopun aikana. Hieman herkillä neiti Haukkuherkkä on nyt maisemanvaihdoksen myötä ollut myös, kovin herkästi kajauttaa ilmoituksen vastaantulevista koirista. Mutta oikea-aikainen palkkaus on toiminut siihen vaivaan ennenkin.

Viikonloppuna käytiin koko porukalla Kainuussa vanhempien luona, jäällä hipsuttelemassa ja muuten vain oleskelemassa. Tänään nautittiin allekirjoittaneen lomapäivän ensiluokkaisesta säästä pörröseurassa, elikkä mukana rallattelemassa olivat Vertti ja Ruska.


Suu täyteen karvaa
Emmää ala sun leikkiinkutsua
Alatpas!
Sitten tulikin mummulla kiire, kun junnu oli kankussa kiinni!

Veve kyselee mihkä kaverit jäi
Mummulla omia hommia. Tärkeitä hommia.







Hurjaa on likkojen paini, mutta kaikki on leikkiä





Junnu kenttään!
Antaudun!
Koko poppoo, Saiva 8,5 v., Vertti 2v. 4kk, Ruska 1v. ja Hilpa 4v. 10kk.

Ei kommentteja: