torstai 18. tammikuuta 2018

Pennut 2 vk

Ajeltiin Sannan kaveriksi madottamaan penskat. Oltiin aiemmin jutusteltu myös, että millä kirjaimella tahi teemalla pentue nimettäisiin ja ilokseni sain osallistua siihenkin prosessiin! Teemaksi valikoitui päättyneen Suomi100-vuoden kunniaksi suomalaiset muinaisnimet ja nimistäkin päästiin helposti yksimielisyyteen.

Poika1 sai nimekseen Miskajasmin Kaukamoinen (oikea kuva Sanna P.).


Poika2 sai nimekseen M. Ikitiera (oikea kuva Sanna P.).


Tyttö sai nimekseen M. Ihalempi (oikea kuva Sanna P.).


Ja poika3 sai nimekseen M. Aikamieli (oikea kuva Sanna P.).


Melko vinkuloita kuvattavia olivat koko sakki, Aikamieli esitti eriävän mielipiteensä kaikista kovaäänisimmin! Karva-alustalla ei kukaan halunnut poseerata, vaan heti piti lähteä etenemään johonkin suuntaan tai pyöriä ympyrää tai muuten vain kääntää pää pois. Matolääkkeiden antaminen sen sijaan sujui yllättävän kivuttomasti - tai ainakin venkoilematta. Saimme hyvät naurut pentujen järkyttyneistä ilmeistä! Onhan semmonen tahna varmasti aivan jäätävän pahaa äidin ihanaan maitoon tottuneille. Hipsu kyllä mielellään putsasi nassuista loput tahnat.

Ihanat mustevarpaat Ikitieralla!
Aikamieli ja Kaukamoinen läjässä
Ihalempi
Sannalle kaikki pisteet siitä, että pitää mamakoiran emännän ajantasalla ja laittaa säännöllisesti kuvia - ei vain pennuista, mutta myös mamasta

Ei kommentteja: