lauantai 27. kesäkuuta 2015

Reba - the hoitolainen

Meillepä pelmahti tänään tämmönen.


Meitsi oli hirveen innoissaan, piippasin kimeästi ja lipostelin kaverin suupieliä ja heilutin häntää minkä kerkesin. Hilippa haukkua väksytti, se on vähän hoopo, kun se oikein kovasti innostuessaan alkaa haukkua. Mää en semmosia viiti. Reetukin vähän haukkui, siksikin mää sitä nuoleskelin, että se vähän rauhottus. Rauhotuttiin me sit koko porukka. Reetun ihmiset ja mun ihminen joi kahvia ja söi jotain herkkua, mut ei ne antaneet meille ollenkaan. Me riehuttiin eka, kun oli niin kivaa ja matot meni rullalle, mistä mun ihminen ei oikein tykkää. Mut sit me kaikki saatiin stikut ja Reetun ihmiset huikkas jotain ovelta ja hävis. Reetua sit vähän itketti, mut mää lohdutin sitä.


Akka sitte päätti alkaa imuroimaan. On se tympee, kun se alkaa tohottaa sillä vekottimella. Mää aina mulkoilen sitä merkitsevästi pöydän alta, mut sit se tulee tökkii mua imurilla niin, että mun on pakko väistää. Sisko meni murjottaa sängyn alle. Mut kyllä se imuri sinnekin menee..


Akka vaihto vähän järjestystäkin. Sano, että nyt meillä ois hieno koiranurkkaus. Emmää ny oikein tiedä. Reetu kyllä tykkäs, mää vielä siskon kaa mietin asiaa.


Reetu tykkäs meidän vanhoista luista ihan hirveesti. Vähän hönö, eikse tiiä, et akalla on parempia pakkasessa? Reba keräs kaikki luut tohon sänkyyn ja parit lelutkin. Sisko oli vähän ihmeissään.


Oli meillä mukavaa, eikä Reetukaan välittäny vaikka siskolla alko "se aika vuodesta", kävi vain välillä nuuskimassa ja nuoleskelemassa. Akka sano, että ei Reetu enää semmosista välitä.


Ei kommentteja: