torstai 23. tammikuuta 2014

Jäällä!

Vihdoinkin koirat pääsi jäälle juoksemaan ja voi sitä vauhtia ja riemua. Eilen kävin omien tyttöjen kanssa katsastamassa jäätilanteen ja likat pääsi hämärässä jo vähän rallaamaan, mutta tänään läksivät mukaan Maikki ja Surku emäntänsä kera. Kuviakin koitin ottaa jähmeällä kameralla, jonka näyttö jäätyi hyvissä ajoin. Tuli sentään jonkinlaisia kuvia pakkasesta huolimatta.

Ensin irti pääsi vain nuoriso-osasto.

Lähtökuopissa
Tullaan!







Sitten pääsi Mustasurmakin valloilleen, kunhan ensin oli kovaan ääneen selittänyt akalle, että pakko päästä juoksemaan, koska on ihan hirveästi virtaa, ja luvannut ettei käy ryppyilemään Maikille.

Siellä ne penikat kiitää
Miekin tahon, akka!





Huomio, pyöräilijä!
Maikki
Ja Maikkikin tahtoo!

Jänesten sukua?
Hilpa näytti tältä lähestyessään Maikkia

Surkukin pysähtyi sekunniksi
Iso kiitos lenkkiseurasta!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Minä en ole vielä uskaltanut jäälle, kun ovat niin ahkerasti varoitelleet uutisissa jäiden ohuudesta. Saa nähdä uskallanko mennä koko talvena - kohtahan se jo on kevät ☺

Meidän lapikkaalla on menossa aivan järkyttävä karvanlähtö - se kohta se ei ole enää lapinkoira vaan lapinkarvatonkoira ;)

wind-up toy kirjoitti...

Täällä Pohjois-Savossa on vihdoin ja viimein kylmenneen sään ansiosta jäätilanne hyvä. Sen verran muutkin ovat jäljistä päätellen kulkeneet, että itsekin uskaltaa. :)

Hassuja nämä otukset, kun pahimpiin pakkasiin tiputtaa kuontalonsa.