tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lällislää!

Hilpa 9,5-viikkoa päätti eilen mökillä, että hänen ei tarvitse tulla autoon silloin kun käsketään. Menin kyykkyyn ja kutsuin luokse niin penikka pinkaisee haukkuen karkuun. Noh, mokoma temppuilu on tuttua Saivan pentuajoilta, joten pakattiin muut koirat autoon ja käskin porukoitten ajaa ensimmäisen mutkan taakse.. Itse kävelin auton perässä ja kuulostelin samalla, että tulisiko riiviö perässä. Tovin kuluttua näin kun Hiippa kävi kurkkaamassa mutkassa, että mihinkä ne meni, mutta ei tullut. Tässä vaiheessa vielä ajattelin, että voi sisso mikä pirulainen. Vaan kohtapa kuuluikin mökinpihasta volinaa, kun pentuparka oli sinne yksinään hyljätty. Ilmeisesti Hilippa ei nähny meikäläistä, mutta kävelin siis takaisin päin ja kysäisin, että jokos arvon neitiä kiinnostaisi tulla. Ja kiinnostihan sitä, juoksi syliin tuli hännän alla. Tänään sitten ei tarvinnu kahta kertaa kysyä, että voisikohan neiti auton luokse tulla.

Muutamia räpsyjä mökiltä. Saivan pentuaikojen harrastus, vesipisaroiden napsiminen, jatkuu nyt aikuisiälläkin.






Perheen pienimmät vasta opettelevat, että mitenkäs sitä keskenään oikein ollaan.



Minni 8½ kk
Käpyjäkin voi jahdata.




Ja poseerata - vahingossa.

Tä?



Ai tässä kivellä pitää olla näin?

5 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Voi Hilpaa! Eiköhän tosiaan hetken muista, että kannattaa tulla kun käsketään, ettei käy köpelösti.

Ihana tuo kolmas kuva - ihan kuin siinä Saiva laulaisi suihkussa. :D

eppe11 kirjoitti...

Huippuja nuo Saikkosen kuvat, ilmeet ainaki kohillaan. :D Ja voi tuota Minniä. :D

Hilpasta ei taida saada koko kesänä semmoista edustavaa kuvaa, missä se ei ois yltäpäältä ravassa tai vähintääkin vain märkä. :D

wind-up toy kirjoitti...

Saivan yks lempiharrastus. Mökkireissu ei oo mitään ilman pisaroiden napsimista. :D Äänetöntä toiminta tosin on, vaikka näyttääkin että laulaisi. ;)

Ja juu ei, Hilpasta ei varmasti saa edustuskuvaa ennen kuin tulee lumet. Jos silloinkaan. :D

Terhi kirjoitti...

Ihania kuvia! Tykkäsin kovasti Saiva-sarjasta!
Ja se kuva toi hymyn huulille jossa pikkuinen chichu hyökkii suuren Hilppa-pennun kimppuun :D

Mulle on kanssa tuttua toi, että Wiima ei pikkupentuna heti säikkynyt, vaikka kotiväki hävisi näkyvistä. Koirankasvatuskirjoissahan lukee, että kun hetkeksi häviää näkyvistä, niin pentu alkaa pitää ihmistään paremmin silmällä, mutta nämä lappalaiset on niin itsenäisiä etteivät heti pelästy. Mutta ehkäpä pikkuinen Hilippa nyt oppi, taikka sitten viimeistään aikuistuttuaan :)
Kivaa kesää sinulle ja 'laumalle' :)

wind-up toy kirjoitti...

Kiitos kehuista. :) Joskus onnistuukin niin kuin on aikomus.

Juu, lappalaiset on ihan omassa kastissaan ton itsenäisyyden suhteen (tosin niin on kyllä laikatkin). ;) Mutta tuttua puuhaa, Saiva oli samanlainen tässä suhteessa, ellei pahempi, vaikea sanoa vielä tässä vaiheessa. Kyllä se yhteinen sävel löytyy, kun opitaan toisemme tuntemaan ja toisiimme luottamaan. :) Antoisaa kesää myös sinulle ja Wiimalle!