torstai 7. maaliskuuta 2013

Lapinkoiran ja chihuahuan leikkiä

Oli tarkoitus ottaa tänään lenkillä pokkarilaatuista videokuvaa Saivan hepuleista, mutta toisin kävi. Järvelle päästyämme huomasin, että eilisiltainen myräkkä oli umpeuttanut polun (haloo, emäntäihminen..) ja sain kahlata polviani - ja välillä haaruksia - myöten lumessa, eikä koiralla sen helpompaa ollut. Voimat meni pomppimiseen ja kahlaamiseen, joten riekkumisia ei nähty.
(Ohitse muuten hurautti kaksi moottorikelkkaa ja vaikka mulla oli reippaasti etäisyyttä koiraan, niin se hienosti totteli "istu"-käskyä!)

Mutta halusin jotain videomatskua, niin kuvasinpa sitten Saivan ja Minnin leikkihetkeä. Porukoiden pokkari ei (näköjään) tue ääniä, joten valitettavasti tämä on nyt mykkäelokuvaa. Kuvitelkaa tuohon Saivan öninää ja marmatusta sekä Minnin lintumaista inahtelua ja kitinää.


2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Hurjan nätisti fiksu Saiva-tyttö leikkii tuon pikkuistakin pikkuisemman kaverin kanssa.
Mutta vähän harmittelen ettet saanut filmattua kun olisin halunnut nähdä miten tämäm pikkuinen pentunen siellä hangessa selvisi :D
Vai jäikös hän kotiin odottelemaan lumen sulamista? On se kyllä söötti, vaikka itse tykkään vähän isommista koirista :)

wind-up toy kirjoitti...

Voi, eihän tuota pirpanaa voi hankeen viedä! Se kieltäytyy täysin liikkumasta jos lunta on masuun asti. :D Lisäksi sitä alkaa paleltaa tosi nopsaan heti kun lämpötila laskee alle -5:n, vaikka sillä olisi villapuku päällä. Vanhempi chihulainen tarkenee toki, mutta penska ei.
Miun mielestä Minni on lähinnä koomisen näköinen. ;) Enkä minäkään kyllä itselleni noin pientä koiraa ottaisi, lapinkoira on juuri sopivan kokoinen jokasäänkoira. :)