torstai 19. huhtikuuta 2012

Työpäivää tallilla

Pari viikkoa on allekirjoittaneella ollut talliharjoittelua, vikat harjoittelut muuten, sitten olen papereita vaille valmis eläintenhoitaja. Saiva on ollut mukana, kuten aina ennenkin, ja se on nauttinut täysin rinnoin. Myös nyt juoksuisena olen uskaltanut pitää likan mukana, kun vakioseuralaisina on narttuja ja leikattuja uroksia. Tallilla on piipahtanut pari leikkaamatonta urosta, mutta koska juoksut vasta alkoivat, niin valvovan silmän alla on Saiva saanut näiden kanssa leikkiä. Tärpit ovat vasta ensi viikolla kuitenkin.


Tänään otti Muston ja Sallin emäntäinen kuvia tyypeistä. Puoliltapäivin tallilla kävi ihastuttava adhd-lapsonen, parsonin pentu Pena, ikää 4 kk. Varsin mainio pikkukaveri, vauhtia piisaa enemmän kuin Saivassa. Ja se on paljon se.


Saiva ja Pena leikkivät innokkaasti pääsiäisen aikaan, mutta Pena on totaalisen ihastunut Mustoon, joten nyt kun Musto oli paikalla niin Saikkonen jäi altavastaajaksi. Musto onkin oikein kärsivällinen leikkisetä ja sitten, kun Mustolle iski väsy, niin se toimi varsin pätevänä agilityesteenä Penalle.


Olipa kameraan tarttunut Sallin, Penan ja Saivan leikkituokio.

Iltapäivällä lappalaiset saivat seuraa tanskalais-ruotsalaisesta pihakoirasta, 9 kk ikäisestä Salamasta. Salama onkin vanha tuttu, mutta vihdoin on todistusaineistoakin poitsusta.

Salama tykkää hirrrveästi Saivasta, mutta tällä kertaa ei leikki - eikä nylkyttely - maistunut.

Muuten Saiva on kuljeskellut tallilla pitkin poikin Sallin kanssa - välillä Mustoa mielistellen. Tytöt ovat varsin mainio kaksikko: välillä leikitään ja välillä vain hengaillaan yhdessä. Myös silloin kun Salli lepäilee, niin Saiva saattaa mennä istumaan tai pötköttämään ihan sen viereen. Salli ei aina arvosta moista läheisyyttä, mutta silloin kun Saikkuli rakastaa, niin se rakastaa täysillä.


Ja tällai sitä on kuljettu. Välillä luodaan emäntäihmisiin viekkaita katseita ja silloin tulee mieleen, että mitähän tytöillä taas on mielessä..

2 kommenttia:

Minna-Mari kirjoitti...

http://tikonblogi.blogspot.com/2012/04/murretaan-myytteja.html

haastoin sinut. :)

wind-up toy kirjoitti...

Kääks! Vastaus haasteeseen tullennee parin päivän sisällä. :)