sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Mosku, Salli sekä yllätysvieras Siru

6.7. suuntasimme koirapuistoon tapaamaan Sallia ja Moskua (Dagolas Rakkaani Mun). Moskun tapaamisesta onkin pitkä tovi, vaikka näyttelyissä ollaan poikaa ohimennen nähtykin. Saiva tervehti Sallin iloisesti, mikä ei yllätä kyllä ketään. Myös Mosku sai lämpimän tervehdyksen, mutta myös tiukkaa palautetta mikäli ei osannut Saivan mielestä käyttäytyä tarpeeksi herrasmiesmäisesti.

Puistossa oli myös toinen Dagolas-kasvatti, nimittäin hienoon kesäkarvaan ajeltu Siru (D. Onnetar). Siru on Jekun hyvä kaveri, mutta ylimpiä ystävyksiä Saivasta ja Sirusta on turha odottaa. Samanikäiset Siru ja Saiva eivät selvästikään tulleet mutkattomasti keskenään toimeen. Saiva otti tilanteen suorastaan haasteena ja seurasi Sirua kuin hai laivaa, mistä hiukkasen vanhempi neitikoira tietenkin suivaantui. Molemmat tytöt saivatkin sitten luvan olla välillä jäähyllä tunteiden kuumennuttua. Loppua kohden neidit suvaitsivatkin sitten rauhoittua ja sietivät toisiaan. Mainittakoon vielä, ettei Saiva missään vaiheessa aloittanut pörinää tai muuta, mutta ihan yhtä syyllinen se kärhämiin oli kuin Sirukin.

Muuten puistoreissu oli oikein mukava, vaikkakin turhan lämmin. Ei tyypit kauheasti jaksaneet peuhata, kun hellettä piisasi. Pitäisi järjestää tapaaminen uudemman kerran kunhan säät vähän viilenevät. Tässä vielä kuvasia reissusta. Ensin Sallin emännän ottamia.

Saiva, Mosku ja Salli

Saiva, Mosku, Siru ja Salli

Saivan pönötys

Tytöt selättivät, mutta Mosku ei pistä lainkaan pahakseen
Sitten vielä Moskun emännän ottamia kuvia. Kiitos molemmille kuvalainasta!

Sallin pönötys (ja haukotus)

Sirun pönötys

Keskustelua

Mosku ja Salli

Saivan mielipide Moskun lähentelyistä

Moskun pönötys

Saivanteri jäähyllä

Moskulla piti kiirettä haaremin koossa pitämisessä

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Saivan turkki näyttää "pönötyskuvassa" upealta, vaikka kesälookissa onkin :)

wind-up toy kirjoitti...

Saivan karva ei määrällään kyllä vakuuta, mutta laadultaan on oikein mainiota. :) Tosin harjaa pitäisi näyttää tuolle kuontalolle.