keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vihtorilan Siru 8.2.2005-12.4.2011

Saivan kaunis äiti Vihtorilan Siru eli Neve on matkustanut yli sateenkaarisillan autuaammille paimennusmaille vain pari kuukautta päälle kuuden vuoden ikäisenä. Neven Pra meni nopeasti pahempaan suuntaan. Sopeutuminen huonontuneeseen näköön ei onnistunut, ja vaikka luonto ei olisi antanut periksi, oli aika päästää Neve pois.
Onneksi Neven ihanan elämäniloinen ja positiivinen luonne jatkuu sen jälkeläisissä. Kiitos Neve ihanaakin ihanammasta tyttärestäsi! Lupaan pitää Saivasta aina hyvää huolta.

Nevestä löytyy kuva täältä.

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi, miten surullista..Jälleen hyvä muistutus siitä, että PEVISA:a tarvitaan. Terveys on ykkösasia. Sitten vasta tulee värit sun muut toisarvoiset jutut.

Mirja kirjoitti...

Voi suru, mikä kohtalo Saivan äidille tuli. Elämä on joskus :'(

Huomaan, että olette menossa näyttelyyn Ristijärvelle. Siellä on kiva tuomari, ja veikkaampa, että Saivalla on erinomaiset mahdollisuudet. Ainakin Jyväskylän erkkarissa tykkäsi Assin tapaisista kompakteista pakkauksista :)
Onnea kehään! Ja rapsuja :))

terv. Asikainen & emäntä

wind-up toy kirjoitti...

Millan: Neven sairaus on toki ollut tiedossa, mutta ainahan sitä toivoo, että koira pysyisi mahdollisimman pitkään terveenä. Nyt kävi valitettavasti näin. :(

Mirja: Jep, Ristijärvelle suunnataan. :) Mielenkiinnolla vien ko. tuomarille, toivottavasti tulee ainakin asiantunteva arvostelu paperille. Katsotaan mitä tuomari tytöstä tykkää. :)

KatjaV kirjoitti...

Joo ei Neven sairaus periydy sen pennuille, koska onneksi on geenitestit ja näin ollen Neven jalostuskäyttökin oli mahdollista.

Viimeksi kun Nevet käytin silmätarkissa, se sai vielä terveet paperit(vaikka silmänpohjassa oli jo pieniä muutoksia). Geenitestin tulos oli jo silloin tiedossa.

Olen niin iloinen että Neve elää täällä lapsien ja lastenlasten kautta. Minun ihana elämäniloinen koirani.