perjantai 25. helmikuuta 2011

Mehtäilyä

Saivan viime viikko oli äärettömän pitkäveteinen, tylsä, mälsä ja niin edelleen. Ei päästy treffaamaan Mustoa ja Sallia, puhumattakaan muista kavereista. Emäntä ei jaksanut reenailla ja kun vihdoin ehdittiin/jaksettiin kävellä koirapuistoon, niin siellä ei ollut ketään!

Onneksi tämä viikko, joka on nyt kääntymässä kohti loppuaan, on ollut vilkkaampi. Maanantaina käytiin metsälenkillä Muston ja Sallin kanssa. Saivalla oli kivaa, kuten aina hyvien kamujen kanssa. Rallattelivat menemään innoissaan eli normaali settiä. Talvessa ja korkeissa kinoksissa on se hyvä puoli, ettei tyypit pääse riistan jäljille. Noh, pääsee, mutta matka loppuu lyhyeen, kun ei yksinkertaisesti koivissa riitä pituutta. M&S:n emäntä räpsi kuviakin, kun oli nätti ilma. Jos saan niitä käsiini, niin lisäilen sitten tänne.

Tänään käytiin treffaamassa Mysslaa myöskin metsälenkin merkeissä. Kleppa oli toki myöskin tässä päässä Suomea, mutta ei päässyt tällä kertaa lenkille mukaan rasituskiellon takia. Mutta jos totta puhutaan, ei näyttänyt hirveästi Saivanteria ja Mysslaa vaivaavan Klepan poissaolo. Kuvia ei valitettavasti ole, koska oli niin kurja keli, mutta uskotte varmaan, kun sanon, että oli muuten lystiä! Ja Saiva tuli joka kerta hippulat vinkuen luokse, kun palkkiona oli broilerin sydämiä. Mysslallekin olisi toki sydämet kelvanneet.

Huomenna onkin sitten luvassa normaalia aikaisempi aamulenkki, jonka jälkeen suuntaamme Tornioon näyttelykehään.

Ei kommentteja: