tiistai 29. kesäkuuta 2010

Synnyinkoti

Tänään ajelin Saivan kanssa likan synnyinkotiin Tulettaren kenneliin hakemaan säkillisen ruokaa ja moikkaamaan tuttuja. Ai, että oli jännää, mutta mukavaa. Saiva näki pitkästä aikaa pentuajoilta tuttuja koiruuksia. Kuvassa vilahtaa Salla-täti (Vihtorilan Susse), Peppi (Dagolas Kultakutri) ja Villa (Orso-Farm Ihavilla) edustavat.
Saiva pääsi leikkimään ihastuttavan Kovun (Kontioharjun Unihiekka) ja kylässä olleen pikkuruisen sisaruspuoli Docin (Orso-Farm Yönritari) kanssa. Hyvin pysyivät pihassa, hienoja koiruuksia.
Lisäksi tavattiin Saivan komeaksi kasvanut veli Ransu eli Tulettaren Cummitus.Hieno äijä kerrassaan, sukulaisuussuhteen huomasi heti tutusta kimakasta haukusta! Äiteeltä peritty ominaisuus kuulemma, emo itse oli leireilemässä. Saiva tutustui myös vuoheen, se olikin kauhean jännä otus. Sitä piti haukkua ja käydä katsomassa lähempää ja syöksähtää pikapikaa pakoon sarvien tieltä. Emäntä itse aika ajoin haaveilee mokomasta elukasta, ehkä meillekin joskus tulee..
Kasvattajan palautteen mukaan Saiva on oikein sievä nuori neitokainen. Emolta peritty kevyt pää on kuulemma sitten viime näyttelyn ehtinyt jo kehittyä, mikä on mukava kuulla, sillä kohta koittaa Oulun KV! Tällaisia asioita ei aina itse pistä merkille, kun likan näkee joka päivä niin ei osaa katsoa "sillä silmällä". Kiitos koko Tulettaren poppoolle, kun saatiin tulla kylään!

4 kommenttia:

Pau kirjoitti...

Oijoi, kiva nähdä tuttuja ja vielä vuohikin! Meillä olisi varmasti pelkoa ja saalistusta mielessä, tässä järjestyksessä.
Rapsuja Saivalle!

wind-up toy kirjoitti...

:D Vuohen saalistuksessa kannattanee olla varovainen, ettei sarvien pukkaisu pääse yllättämään.
Rapsuja Taikallekin!

KatjaV kirjoitti...

Villa ja Peppi kyllä olisivat halunneet tehdä lähempääkin tuttavuutta. On päät työnnetty häkin rei'istä heti niin pitkälle kuin suinkin. Ainut että olisi voinut nuorilla tyhmyys porukassa tiivistyä joten pihalla pysyminen ei olisi välttämättä ollut niin varmaa.

wind-up toy kirjoitti...

Niinhän se meinaa olla, että porukalla on hyvä lähteä seikkailemaan ja aiheuttamaan harmaita hiuksia omistajille. :) Ihania tyttösiä kyllä, miekin haluaisin joskus vaalean laphalaisen. Mutta, mitäpä minä en haluaisi..