torstai 22. huhtikuuta 2010

Saiva 8kk

Tänään ois ollu treenit, mutta ei sitten ollukaan. Treenipaikalle saapuivat vain Kleppa emäntänsä kanssa ja Tune (suomenajokoira) emäntänsä kera. Päätettiin sitten tuppasta lähimpään koirapuistoon, kun söi vähän fiilistä ruveta treenaamaan vain kolmistaan. Tarkoitushan kun olisi harjoitella porukalla. No kyllähän siinä vähän luoksetuloa tuli sitten harjoiteltua puistossa. Ja onpahan koira tyytyväinen, kun sai oikein ajokoiran juoksentelukaverikseen! Jospa sitten ensi viikolla tulisi enemmän porukkaa treeneihin.

Puistossa viime viikolla. Tämän kevään kuumin "look"
(Kuva: Anna Vainionpää)

Saiva täytti tänään 8 kk! Painoa on edelleen saman verran, milloinkohan sitä massaa alkaa tulla. Säkää en jaksa mittailla, mutta se selviää virallisesti ensi kuussa, kun likka täyttää 9 kk samana päivänä kuin on Oulaisten näyttely. Jep, koiruus on ilmoitettu pentuluokkaan, katotaanhan mitä tuomari on pikkulikasta mieltä.

2 kommenttia:

leila kirjoitti...

Ai tekin ootte sinne menossa. Meinasin vähän Lumestakin tuonne Oulaisten näyttelyyn, kun olis sukulaiskoiria paljon paikalla, mutta ei sitten jaksakaan sen verran kauas lähteä, kun tässä lähellä käytiin just näyttelyissä + on sitä rahanmenoa muuhunkin harrastamiseen. Ois ollu kyllä kiva tavata Saiva. :)

wind-up toy kirjoitti...

Juu, ajattelin uskaltaa ;) Siellä tosiaan on sukulaiskoiria, että ihan mielenkiinnolla siinäkin mielessä mennään katsomaan kehiä. Jospa jossain vaiheessa jossakin törmättäisiin! Olisi mukava Lumeskin nähdä livenä. :)